Over Tuinen Jago

Tuincreatie met oog voor detail

Tuinen Jago zorgt voor opritten, terrassen, tuinpaden, vijveraanleg, zwemvijveraanleg, tuinhuizen en poolhouses. Het is steeds een uitdaging om een aangelegde tuin in relatie te brengen met de natuurlijke omgeving, de architecturale elementen en de levensstijl van de bewoners.

Naast de esthetische kwaliteiten, staan het functionele aspect en de duurzaamheid van het ontwerp voorop. Door het creëren van ruimten en volumes wordt uw tuin een aangename ruimte die in elk van de vier seizoenen haar karakter toont. Oog voor detail en een zorgvuldige plantenkeuze zijn hiervoor van groot belang.

Jago Projecten

Terrassen

Uw terras wordt door Tuinen Jago op een professionele wijze aangelegd in natuursteen of in beton- of kleiklinkers in combinatie met siergrind en hardhout.

Jago Projecten

Opritten

We ontwerpen en realiseren uw oprit in de materialen van uw keuze, zij het in natuursteen, beton- of kleiklinkers of in een combinatie van materialen.

Jago Projecten

Vijvers

Een vijver brengt leven in uw tuin. Het wordt een aangename plaats om tot rust te komen. U kan kiezen voor een strakke of een natuurlijke aanleg.

Jago Projecten

Zwemvijvers

Onze keuze voor de beste materialen en een kwaliteitsvolle afwerking geven u een jarenlang genot van een zwemvijver die dagelijks voor u klaarligt.